Akrep Burcu Günlük Yorum — 21 Şubat 2012 Salı
Sevgili Akrepler saat 18:17 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında özgürlük arzumuz gayet yoğundur. Alıp başımızı bir yerlere gitmek, hayatımızı yeniden kurmak isteyebiliriz. Ancak bir yandan da bunu nasıl yapabileceğimizi düşünürüz. İşte o düşünme safhası bizi yorar, tedirgin eder. Sanki ipler başkalarının elindeymiş gibidir. Böyle hallerde lütfen umudunuzu yitirmeyiniz. Çünkü siz ne kadar kendinize güvenirseniz o denli cesur davranabilirsiniz.
Saat 18:17-19:31 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde, kendimizi akışa bırakabiliriz. Belki birilerini ikna etmek gereği duyabiliriz veya başkaları bizi ikna etmeye çalışabilir. Ancak ne olursa olsun gerçekçi düşünelim.
Saat 19:31 Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, güç sarfetmenize bile gerek kalmadan çevrenizdeki insanları kolayca etkileyebilirsiniz. Hangi konuda çıkmazınız varsa, çabucak çözüverir, hangi alanda söz sahibi olmak istiyorsanız sesinizi duyurabilirsiniz.
Saat 20:47 Ay-Neptün kavuşumu sizi başkalarının gözünde olumlu ve gayet çekici biri olarak gösterebilir. Bu kavuşum huzurun işaretidir. Kişi olumsuz düşünmez, moralini yüksek tutabilir. Böylece Çarşamba saat 00:35 Balık burcunda doğacak Yeniayı manevi anlamda güçlenmiş bir şekilde karşılayabilir.
Kendinizi özel, huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğiniz hoş sürprizlerle karşılaşmanız dileğimle,
Tatil, artık rüyalarınıza girmeye başladı. Ama belki de bu gün alacağınız birliktetatilönerisini, hiç tatil düşüncem yok diyerek geri çevireceksiniz. Bu konuda asıl niyetsizlik gösteren patronunuz olduğu için rüyalarda tatil yapıyorsunuz. Yoksa çoktan uçup gitmiştiniz. Çok küçük bir sağlık meselesi biraz özen istiyor.
Para Durumu: Bugünlerde işyerinin size çok ihtiyacı var ve bunu karşılıyorsunuz.Ama sizin de ona çok ihtiyacınız var, o ise ayak sürüyor. Bilirsiniz ama patronluk biraz da budur. Hiç sağa sola borç başvurusu yapmayın. Sıkıntının ömrü bir iki hafta görünüyor.
İş Yaşamı: Çok rizikolu bir işe kalkışıyorsunuz. Bir etik sorunu değil tabi ki, ama yine de zor silinir bir başarısızlık unvanı alabilirsiniz. Kariyerinizi kaybedebilirsiniz. Bu yeteneklerinizi değil, ama elinizdeki yetkileri biraz aşan bir iş gibi görünüyor. Bugün bir kez daha düşünün.
Aşk Yaşamı: Ne kadar gizli tutmaya çalışsanız da bugün yarın herkes ilişkinizi öğrenecek. Gizlilik neden ayrıca ? Bunu gerektiren bağlarınız yok ki. Geçmişteki hayal kırıklıkları mı ? Hiç gerekçe değil.